Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Kom voor een ontspannen gezichtsbehandeling in Leeuwarden naar Beautysalon Your Moment. Voor de ontspannende en basisgezichtsbehandelingen werken wij met Chi Essential Cosmetics.  

Geen toevoegingen in de producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat ze beloven: 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten jou en jouw huid stralen! 

De huid is het grootste orgaan met vele belangrijke functies voor het lichaam. Het enige wat de huid echt nodig heeft om gezond te blijven is vet en vocht. Koudgeperste plantoliën bevatten van nature vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze verzachten, voeden en beschermen onze huid net zoals ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet.

Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) wordt de olie nog beter door de huid opgenomen zonder te glimmen. Om de olie en het water in traditionele crèmes te binden en goed te houden moeten emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd die geen voedingsstoffen voor de huid bevatten en zelfs een belastende invloed op de huid kunnen hebben.

Ontzettend blij zijn we met ons nieuwe tweede merk “Kalahari” waarin wij ons specialiseren op huidproblemen.

Het is een merk dat zijn oorsprong vindt in Afrika, en botanische plantextracten combineert met wetenschappelijk bewezen ingrediënten uit internationale laboratoria. Kalahari brengt het beste van twee werelden samen. Kalahari kent voor ieder huidprobleem een passende oplossing met natuurlijke hoofdingrediënten als rooibos thee extract, Kigelia Africana, meloenzaadolie, Opstandingsplant olie en duivelsklauw extract en vele andere werkzame bestanddelen. Kalahari heeft voor ieder huidtype de juiste product range om de huid weer in zijn natuurlijke balans te brengen. De salonbehandelingen bestaan uit opbouwende behandelfases om de huid in zijn beste vorm te laten “shinen”.

De producten worden niet op dieren getest en de verpakkingen zijn recyclebaar. Kalahari bevat geen parabenen, sulfaten, MIT’s, kunstmatige kleurstoffen of minerale oliën. Van verzachtende en kalmerende behandelingen tot diepere peelings met fruitzuren en actieve acnebehandelingen. Kalahari kan alle huidcondities aan!

Heb je vragen over een product, behandeling of een huidadvies nodig? Neem gerust contact op, dan kijk ik wat het beste is voor jouw huid!