Ha-ra Kelly Kooistra

Ook ben ik adviseur voor Ha-Ra. 

Wat is Ha-Ra? 

Een milieuvriendelijk en economisch verantwoord schoonmaaksysteem. Dit betekent snel, gemakkelijk en grondig schoonmaken met alleen vezels en water. Er wordt géén gebruik gemaakt van chemische middelen. 

Je kan bij mij terecht voor advies over de producten. Je kan ze bij mij inkopen of zelf een bestelling doen via mijn Facebook pagina.

Ook is het mogelijk bij jou thuis een workshop te geven. Ik kom dan langs met de producten om ze te introduceren en te demonstreren. Tegenwoordig geven we ook online workshops. 

Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van deze geweldige producten en deel ik foto’s en video’s met mooie resultaten.

Online WhatsApp party

Ook is het mogelijk een online whatsapp party te organiseren. De bedoeling is dat jij als gastvrouw of heer mensen uit nodigt voor in de whatsapp groep. Door middel van leuke introductie filmpjes zal ik jullie meer vertellen over de producten van Ha-Ra.

Wil je meer weten over de producten, een persoonlijk advies of een online whatsapp party bijwonen? Neem dan gerust contact op.

Ik ga voor een groene toekomst zonder chemische middelen!
Jij ook?!

Volg ons via instagram @harakellykooistra of facebook Ha-Ra Kelly Kooistra ‘Your Green Moment’.