Over ons

Welkom op de website van Beautysalon Your Moment in Leeuwarden.

Wat begon in een slaapkamer aan huis in 2019 is sinds 2022 uitgebreid naar de beautysalon in Leeuwarden in een extern pand aan de Celsiusweg 5. Waar wij een pedicure/schoonheid/permanente make-up ruimte hebben, een duo ruimte én een nagelstudio met twee tafels waar ook duo behandelingen mogelijk zijn. Op de bovenverdieping verzorgen wij visagie workshops en staat onze spraytan tent.

Kelly

Schoonheidsspecialiste, pedicure en pmu styliste

Met veel plezier, passie en aandacht voor mijn klanten voer ik de volgende behandelingen uit: gezichtsbehandelingen, massages, wimpers/wimperlift, wenkbrauwen/henna/browlift, spraytan, lichaam harsen, pedicure en permanente make-up (eyeliner/wenkbrauwen).

In 2016 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste behaald. Na deze leuke opleiding en een prachtige 10-weekse stage op Kos (Griekenland), waar ik heel veel heb geleerd, ben ik doorgegaan met de opleiding pedicure. Waarvoor ik in 2019 mijn diploma heb mogen halen.

Continue ben ik mijzelf aan het verbeteren en blijf ik mijzelf ontwikkelen door het volgen van actuele cursussen. Onder andere trainingen voor wimperlift, henna brows, skin care en ingegroeide nagels. Je kunt bij mij terecht voor ontspanning, een beautybehandeling, maar ik kan je ook advies op maat geven. Mijn streven is om jou op je gemak te laten voelen in mijn salon en dat jij met een goed gevoel, na een fijne behandeling, mijn salon weer verlaat.

Hopelijk zie ik je snel!

Jildau

Jildau is gespecialiseerd in voeding, huidverbetering en kan geweldig masseren. Daarnaast is het nu eindelijk mogelijk een duo behandeling te boeken! Jildau is getrouwd en moeder van 3 zoons. Al zo’n 23 jaar werkt zij als schoonheidsspecialiste. Na de opleiding heeft ze eerst 10 jaar een salon aan huis gehad. Daarna heeft ze 7,5 jaar als hoofd van de beauty afdeling bij de Leeuwerikhoeve gewerkt waar ze nog meer ervaring heeft opgedaan. Hierna heeft ze een opleiding voedingsdeskundige gedaan waarin ze ook als schoonheidsspecialiste de nodige kennis kan delen met betrekking tot voeding en de huid. Afgelopen jaren heeft ze nog bij een schoonheidssalon gewerkt en haar eigen bedrijf gerund in voedingsadviezen en supplementen.

De salon