Pedicure

Pedicure in Leeuwarden

Last van ruwe of droge voeten, ingegroeide nagels, kalk of schimmel nagels, kloven, eelt of likdoorns? Deze onderdelen worden allemaal behandeld in de pedicure behandeling. Gellak op de voeten is ook mogelijk, hier heb je minimaal 6 weken plezier ervan!

Eens in de 6 tot 8 weken een pedicure behandeling boeken is het beste om deze problemen te bestrijden/voorkomen.

Ingegroeide teen nagel

Een van de meest voorkomende klachten in de pedicurepraktijk is een ingegroeide teennagel. Bij een ingegroeide teennagel groeit de rand van de teennagel in de huid. De huid naast de nagel wordt dik, rood en pijnlijk. Hierdoor kan een ingegroeide teennagel ontstaan:

– Schoenen die te strak zitten
– Het rond afknippen van de nagels in plaats van recht afknippen
– Kromme teennagels
– De grote teen stoten
– Peuteren aan de teennagels
– Veel zweten aan de voeten

Een ingegroeide nagel veroorzaakt veel pijn en ongemak. Beautysalon Your Moment heeft zich gespecialiseerd in het verhelpen van dit probleem. Neem gerust contact op voor een advies of behandeling.

Review

”Naar jaren last te hebben van ingegroeide nagels de keuze gemaakt om bij Kelly de beugels te laten zetten. Gelijk toen ze erop zaten merkte ik verschil, schoenen kon ik weer aan zonder dat dit pijn deed en ik hoefde niet om de zoveel tijd er stukje van af te knippen. Na 6 weken de beugels verplaatst en sinds deze week geen beugels mee. Ik ben zeer tevreden en raad het anderen 100% aan!”