Spraytan

Waarom een spraytan?

Huidverzorgend, anti-aging en hydraterend, 5 tot 10 dagen een prachtig gebruinde huid. Een gezonde en stralende teint. Geen schadelijke effecten van zon en zonnebank. Je kleurtje is niet van echt te onderscheiden door de hoge kwaliteit van ingrediënten.

Fresh indulge 

Fresh indulge spraytan essentials. Fresh Indulgence is… Vrij van onnodige chemicaliën. Parabenen, SLS en sulfaten komen er bij ons niet in! Gemaakt met DHA van het hoogste niveau DHA (het actieve ingrediënt in alle spray tan vloeistoffen en producten) is bij Fresh Indulgence gebaseerd op Eco-Cert gecertificeerd suiker uit Frankrijk.

Diervriendelijk 

Je vindt geen dierlijke ingrediënten in onze producten, en ze zijn nooit op dieren getest. FI past binnen een veganistische levensstijl. 

Waar moet je rekening mee houden voor een spray tan? 

Scrub van te voren goed je lichaam, scheren het liefst de dag voor de spray tan. Draag geen deodorant, parfum of make-up naar of tijdens de spray tan. Gebruik 24 uur vooraf aan de spray tan geen crèmes of crèmes op olie basis. Draag loszittende, donkere kleding en schoenen, de tan kan de eerste uur afgeven advies na de spray tan. Laat de tan minstens 8 uren intrekken, voordat je gaat douchen. Vermijd de eerste 8 uren zweten, het kan de ontwikkeling van de tan tegen gaan of vlekken en strepen veroorzaken. Breng geen deo of crèmes aan tot na je eerste douche beurt, gebruik crème zonder olie. Wrijf je niet droog maar dep jezelf droog na het douchen.

Tips:

Je houdt je spray tan het langste mooi door gebruik te maken van een vocht inbrengende crème of een niet vette, niet op olie basis bodylotion. Tan extender kan ook om de dag gebruikt worden om het effect van de tan te verlengen. De golden glow airbrush tan kan gebruikt worden op de sneller vervagende gebieden zoals het gezicht en het decolleté.