Wimpers & wenkbrauwen

Bij Beautysalon Your Moment kun jij je wimpers & wenkbrauwen laten verven. Ook bieden wij lashlift aan en binnenkort kun je bij Kelly PMU behandelingen inboeken.

Waarom een wimperlift?

Wimperlift ook wel Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen en te liften. De behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. Tijdens de behandeling worden de wimper haartjes op een silicone pad geplakt. Zo komen de haartjes in de vorm van de krul doormiddel van verschillende vloeistoffen. Wanneer deze zijn ingewerkt worden de wimpers geverfd.

De behandeling is geschikt voor lange én korte wimpers. Het resultaat van de  behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Voordelen van lash volume lift?

– Creëert een mooie, open blik.

– Jouw eigen wimpers zullen langer lijken door de intense lifting.

– Na de eerste 24 uur kun je alles weer doen zoals voorheen met jouw wimpers.

– Veilig voor de natuurlijke wimpers.

– 6 tot 9 weken prachtige wimpers.

Let op: Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken.

Henna brows 

Met henna verf je niet alleen de haartjes zoals met de gewone verf maar ook de huid mee waardoor je een mooie strakke én volle wenkbrauw creëert. 

Henna is een mooi alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. Henna kan tot 10 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt, en blijft tot 6 weken op de haartjes. 

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren. 

Wat is het verschil met henna en ” Normale” wenkbrauwverf ?

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 a 4 weken zichtbaar. (in de winter iets langer dan in de zomer door uitbleking) 

De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft kan tot 10 dagen op de huid blijven en is 6 weken op de haren zichtbaar. (afhankeljk van het huidtype en de juiste nazorg) 

Advies na de Henna Brow behandeling:

Voor langer behoudt van de Henna Brows zijn er een aantal adviezen; 

Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water. Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op. Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen. Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen. Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven. Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.