Workshop Visagie

Elke maand geven wij de workshop visagie bij Beautysalon Your Moment in Leeuwarden. Wij werken met de make-up van Golden Rose. Golden Rose is een professioneel Make-up merk dat wereldwijd gebruikt wordt door visagistes, schoonheidsspecialistes en andere professionelen. Golden Rose investeert veel in innovatie, ontwikkeling en is tegen dierenproeven. Hierdoor is de make-up van Golden Rose dierproefvrij en van zeer hoge kwaliteit en blijft deze nog steeds zeer betaalbaar.

De workshop kost €12,50 per persoon.

Workshops zijn in te plannen op afspraak. 

Nieuwe data komen na de zomer online.

Wat ga je doen?

Bij de visagie workshop geven we tips en tricks over de make-up.

We gaan een hele make-up look af, dit kan dagelijkse make-up zijn, avond make-up, bruids make-up en ook hebben we leuke looks passend bij elk seizoen.

Per 2 personen krijg je een kwastenset, wij geven advies in de producten en je mag dit allemaal zelf aanbrengen. Zo leer de de look ook thuis te doen. De producten die bij je passen kan je in een visagie paspoort zetten die je mee krijgt naar huis.

We beginnen bij de basis, een primer, concealer, poeder, foundation, oogschauw, lippenstift, blush of highlighter. Je hoeft niet alles te gebruiken. Kijk wat van toepassing is op jouw huid.